RENUNGAN

Hidup ini perlukan pedoman

PETUA

Semoga galeri petua kami akan memberi manfaat kepada anda

BLOGGER TUTORIAL

Dapatkan tutorial di sini..Sebarang permintaan tutorial akan cuba dilaksanakan..

MENINGKATKAN BLOG TRAFIK DENGAN MUDAH

Traffic Exchange with 160,000+ members

hello everybody!! (skemanye=p) hehehhe..anyway, aku ade care yg best untuk korang up traffic blog..sape yg xnak kan...=)) korang boleh up traffic sampai 1000..tak payah nak tinggal jejak pon tak pe..easy kan? meh2 ikot je ape yg aku suruh ni...step by step k =))

1. korang g di link ni EasyHits4U.com

2. then, register tau..FREE ok! =))

3. after register, tggu confirmation email..(siap2 la buka email ye=)) )

4. da confirm, LOGIN tau... then, g kat my sites and masukkan blog link korang...

5. click promo tools and dapatkan banner/spash page and attach la di blog korang

6. lastly, klik button start surfing and answer soalan yang ade dalam kotak hitam (mcm kat bawah ni)

alert: tunggu sampai habis 20 seconds baru click jawapan tau!


7. so, tgkla berjaye ke tak up traffic dalam mase beberape hari... jom join =))


p/s: credit to this blog sebab info ni =))




KOMENLAH AGAR PENULIS TERASA DIHARGAI.SEMOGA KANDUNGAN BLOG INI MEMBERI PANDUAN KEPADA ANDA

AsOneWishes.com

4 Yang Dah Komen:

  1. Sari said...

    tenkiu2 kongsi info..nak kena try ni..

  2. nn said...

    time cuti nantilah baru buat nampaknya sekarang tak ada masa..

    tq for the info :)

  3. gO mi NaM said...

    lalu lalang punyut cerita..tq2 atas tip diberi..

  4. nana said...

    mau terai.. hikss.... tqkiu