RENUNGAN

Hidup ini perlukan pedoman

PETUA

Semoga galeri petua kami akan memberi manfaat kepada anda

BLOGGER TUTORIAL

Dapatkan tutorial di sini..Sebarang permintaan tutorial akan cuba dilaksanakan..

krebiozen think green contest

jom join contest ini. mudah dan senang! hadiah pun cantik!


T&C (copy from HERE ):
1. jadi follower KREBIOZEN (krebiozen akan follow korang balik )
2. buat entry bertajuk KREBIOZEN THINK GREEN CONTEST
(sertakan banner di atas sekali )
3. soalan: apa yang korang nampak dalam gambar kat bawah ni? (gambar A)
clue: gambar ilusi
4. hantar jawapan & url entry dengan men"comment" entry ni
(krebiozen buat owner appproval, so comment korang takkan dipublish)
5. sertakan url blog dari mane korang dapat tahu about contest ni

(GAMBAR A)

masih tidak faham? lihat di blog KREBIOZEN

tarikh tutup: 30th august 2010
hadiah: sepasang pelita decoupage




KOMENLAH AGAR PENULIS TERASA DIHARGAI.SEMOGA KANDUNGAN BLOG INI MEMBERI PANDUAN KEPADA ANDA

2 Yang Dah Komen:

  1. Queen said...

    tumpang copy T&C krebiozen..

  2. KSWSK said...

    Shaya post kat sini lg yer..sebab yg memula tu ada silap..
    http://chentashayang.blogspot.com/2010/08/rrebiozen-think-green-contest.html

    shaya dpt tau contest ni dari
    http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

    jawapan dia
    Separuh muka seorang lelaki yg tengah pejam mata..berhidung mancung, berdagu tajam